Sardiinileivät

30.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sardiinileivät

Ainekset

4 annosta
1 8 halkaistua, revittyä pientä ruisleipää
2 3 prk öljyyn säilöttyjä sardiineja
Päälle:
1 150 g mozzarella-juustoraastetta
2 2 munaa
3 8 kivetöntä oliivia
4 8 hillosipulia
5 ripaus paprikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 119 g
Proteiinia 28 g 112 g
Rasvaa 21 g 83 g
Kuitua 7 g 29 g
Energiaa kJ 1 757 7027
Energiaa kcal 420 1680

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta leivät leivinpaperille pellille. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sivele leivät sardiinien öljyllä tai valuta öljyä leipien revitylle pinnalle.Jaa sardiinit leipien päälle.Sekoita juustoraaste ja munat. Voit käyttää myös kermajuustoraastetta. Jaa seos leiville.Ripauta pintaan paprikaa ja nosta päälle oliivit ja hillosipulit.Kypsennä leipiä uunissa 5-10 minuuttia tai kunnes juusto saa hiukan väriä ja leivät kuumenevat.Tarjoa heti kylmän juotavan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: leipä mozzarella
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5