Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sämpyläboston

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

5 dl
Maitoa
50 g
Hiivaa
2 tl
Suolaa
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Oreganoa
2 - 3 rkl
Tomaattisosetta
2 dl
Graham- taihiivaleipäjauhoja
10 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Öljyä

Täyte

15 - 20 kpl
Öljyyn säilöttyjä aurinkokuivattaja tomaattia
1/2 - 1 dl
Hienonettua tuoretta basillikaa
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää suola, sokeri ja graham- tai hiivaleipäjauhot. Lisää öljy ja alusta loput jauhot taikinaan. Kohota kaksinkertaiseksi ja leivo suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Voitele pintaan tuorejuusto ja ripottele päälle pilkotut tomaatit ja silputtu basilika. Kääri levy rullalle. Leikkaa rullat noin 4 cm:n levyisiksi paloiksi. Nostele voideltuun reunalliseen uunivuokaan. Kohota ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.