Salmiakki-riisisuklaat

20.11.2014
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Salmiakki-riisisuklaat

Salmiakkisuklaasta ja riisimuroista syntyy helppo suklaaherkku. Itse tehty riisisuklaa säilyy noin viikon verran huoneenlämmössä.

Ainekset

10 kappaletta
1 100 g salmiakkisuklaata (Fazer)
2 50 g margariinia
3 3 dl riisimuroja
Lisäksi
1 paperivuokia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 109 g
Proteiinia 1 g 8 g
Rasvaa 4 g 44 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 360 3603
Energiaa kcal 86 861

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik, Brunssi
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele suklaa. Sulata margariini kattilassa ja nosta syrjään. Lisää joukkoon suklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut. Sekoita joukkoon riisimurot. Nostele seosta kahdella lusikalla vuokiin. Anna jähmettyä muutama tunti viileässä. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: suklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5