Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Salaattisushit

Fork and knife
13 Annosta
Fork and knife
13 Annosta

Ainekset

1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1/2 kpl
Kurkkua

Täyte

1 kpl
Tonnikalaa öljyssä (185/140 g)
2 dl
Keitettyä puuroriisiä
2 rkl
Majoneesia
2 tl
Piparjuuritahnaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Kastikkeeksi

Soijaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa salaateista pois paksumpi lehtiruoti. Levitä lehdet pitkänomaisesti lomittain laudalle. Vedä puolikkaasta kurkusta pitkittäin juustohöylällä ohuita lastuja. Sekoita valutettu tonnikala, kylmä keitetty riisi ja majoneesi keskenään ja mausta piparjuuritahnalla, suolalla ja pippurilla.Levitä salaatinlehtien päälle kurkkuviipaleet. Pyöritä täyte tangoksi salaattijonon alareunaan. Kääri salaattilevy tiukalle rullalle. Leikkaa terävällä veitsellä annospaloiksi. Tarjoile soijakastikkeen kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.