Salaattisushit

25.9.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Salaattisushit

Ainekset

13 annosta
1 1 ruukku jääsalaattia
2 0,5 kurkkua
Täyte
1 1 prk tonnikalaa öljyssä (185/140 g)
2 2 dl keitettyä puuroriisiä
3 2 rkl majoneesia
4 2 tl piparjuuritahnaa
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
Kastikkeeksi
1 soijaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 52 g
Proteiinia 3 g 44 g
Rasvaa 3 g 38 g
Kuitua 0 g 4 g
Energiaa kJ 235 3050
Energiaa kcal 56 729

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa salaateista pois paksumpi lehtiruoti. Levitä lehdet pitkänomaisesti lomittain laudalle. Vedä puolikkaasta kurkusta pitkittäin juustohöylällä ohuita lastuja. Sekoita valutettu tonnikala, kylmä keitetty riisi ja majoneesi keskenään ja mausta piparjuuritahnalla, suolalla ja pippurilla.Levitä salaatinlehtien päälle kurkkuviipaleet. Pyöritä täyte tangoksi salaattijonon alareunaan. Kääri salaattilevy tiukalle rullalle. Leikkaa terävällä veitsellä annospaloiksi. Tarjoile soijakastikkeen kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kurkku sushi tonnikala
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5