Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Salaattia ja paahdettuja kasviksia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Paahdetut kasvikset

150 g
Munakoisoa
100 g
Kesäkurpitsaa
1/2 kpl
Punaista paprikaa
1/2 kpl
Keltaista paprikaa
1/2 kpl
Punasipulia

Mausteöljy

2 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi

Salaattia

Salaatinkastike

2 tl
Öljyä
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pese ja paloittele kasvikset. Sekoita kulhossa öljy, pippuri ja suola. Pyörittele kasvikset öljyseoksessa. Levitä kasvikset leivinpaperille uunipellille ja paahda uunissa 15-20 minuuttia. Kääntele kasviksia kerran paistamisen aikana. Kypsennä, kunnes kasvikset ovat saaneet väriä ja pehmenneet. Jäähdytä. Paloittele vihreä salaatti ja lisää kasvikset.Sekoita kastikkeen aineetkeskenään ja kaada kastike kasvisten päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.