Salaatti uusista perunoista ja tsatsikikastike

27.6.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Salaatti uusista perunoista ja tsatsikikastike

Ainekset

4 annosta
1 1 kg uusia perunoita
2 140 g pekonikuutioita
3 100 g kevätsipuleita varsineen
Kastike:
1 200 g (kevyt) kermaviiliä
2 1 pussi tsatsiki-dippikastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 43 g 172 g
Proteiinia 10 g 40 g
Rasvaa 20 g 78 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 649 6597
Energiaa kcal 394 1577

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puhdista perunat ja keitä lähes kypsiksi. Ruskista pekonikuutiot kuumalla pannulla rapeaksi. Hienonna kevätsipuli. Kuutioi jäähtyneet perunat. Sekoita joukkoon pekoni ja kevätsipuli.

Sekoita kermaviili ja dippikastikejauhe keskenään. Lisää salaattiin ja anna vetäytyä jääkaapissa tarjoamishetkeen asti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5