Saksalainen lämmin braatvurstisalaatti

20.10.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Saksalainen lämmin braatvurstisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 600 g perunoita
2 150 g braatvursteja
3 1 sipuli
4 140 g pekonikuutioita
5 50 g rucolaa
Kastike:
1 2 tl sokeria
2 1 tl kuminaa murskattuna
3 0,5 dl omenaviinietikkaa
Lisäksi:
1 2 kananmunaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 105 g
Proteiinia 16 g 63 g
Rasvaa 24 g 97 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 624 6496
Energiaa kcal 388 1553

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi, valuta. Paloittele makkarat, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Paista pekoni kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa braatvurstit, sipulit ja perunat. Paista noin 10 minuuttia, kunnes perunat ja braatvursti saavat hieman väriä. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada pannulle. Hienonna rucola joukkoon. Paista käännellen vielä muutama minuuttia. Keitä kananmunat kiehuvassa vedessä kypsiksi, kuori ja leikkaa neljään osaan. Koristele salaatti kananmunaviipaleilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5