Sakea jauheliha-kaalikeitto

21.9.2013
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sakea jauheliha-kaalikeitto

Pavut tuovat ruokaisuutta jauhelihakeittoon. Jauheliha-kaalikeitto lämmittää mukavasti!

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 400 g kaalia
3 1 sipuli
4 1 rkl öljyä
5 14 dl vettä
6 2 kasvisliemikuutiota
7 1 laakerinlehti
8 1 tl suolaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria
10 1 prk (420 / 210 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
11 3 rkl tomaattisosetta
12 1 rkl soijakastiketta
Pinnalle
1 persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 78 g
Proteiinia 26 g 102 g
Rasvaa 23 g 93 g
Kuitua 8 g 31 g
Energiaa kJ 1 626 6504
Energiaa kcal 388 1554

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää pannulle sipulit ja anna pehmentyä. Kiehauta kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää joukkoon kaalit, jauheliha ja mausteet. Anna kiehua 30 minuuttia. Lisää joukkoon pavut kastikkeineen ja soijakastike. Keitä vielä muutama minuutti. Lisää joukkoon hienonnettu persilja.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5