Rypäle-broilerivartaat

25.7.2016
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rypäle-broilerivartaat

Viinirypäleet antavat grillivartaisiin mehevyyttä.

Ainekset

6 annosta
1 500 g broilerin fileepihvejä
2 200 g halloumia
3 200 g viinirypäleitä
4 0,5 tl suolaa
Marinadi
1 0,5 dl oliiviöljyä
2 0,5 dl sitruunamehua
3 0,5 sitruunan raastettu kuori
4 1 valkosipulinkynsi
5 0,5 tl broilerimaustetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 34 g
Proteiinia 26 g 153 g
Rasvaa 17 g 103 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 176 7057
Energiaa kcal 281 1687

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele broilerit noin 3 cm:n kuutioiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Säästä puolet marinadista toiseen kulhoon. Kaada loput tukevaan pakastepussiin ja lisää joukkoon broilerit. Sulje pussi ja anna lihojen maustua viileässä vähintään muutaman tunnin tai yön yli. Paloittele halloumi. Huuhtele ja irrota rypäleet tertuista. Pujota broilerit, halloumi ja viinirypäleet liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Grillaa keskilämmöllä noin 8 minuuttia tai kunnes liha on kypsää. Kääntele vartaita kypsennyksen aikana. Sivele loppuvaiheessa pintoihin loppu marinadi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5