Ruusukaali-juustopiiras

2.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ruusukaali-juustopiiras

Ainekset

6 palaa
1 1 annos piiraspohjataikinaa
Täyte
1 300 g ruusukaalia
2 170 g fetajuustoa
3 2 dl kermaa
4 2 kananmunaa
5 1 tl rouhittua roseepippuria

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 34 g 206 g
Proteiinia 13 g 76 g
Rasvaa 26 g 155 g
Kuitua 4 g 27 g
Energiaa kJ 1 765 10588
Energiaa kcal 422 2531

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista täyte. Pese ja paloittele ruusukaalit. Keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Valuta. Painele pohjataikina pyöreän voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Levitä ruusukaalit ja fetakuutiot piiraspohjalle. Sekoita kerman joukkoon kanamunat ja pippuri. Kaada seos juusto-kaalitäytteen päälle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Peitä piiras leivinpaperilla paistamisen loppuvaiheessa jos pinta tummuu liikaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5