Ruskistetut lanttukuutiot

20.8.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ruskistetut lanttukuutiot

Ainekset

1 1 kg lanttua
2 2 - 3 rkl öljyä tai margariinia
3 0,5 tl suolaa
4 musta- tai valkopippuria
5 1 - 2 rkl siirappia
6 0,5 - 1 tl salviaa tai rosmariinia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 61 g
Proteiinia 10 g
Rasvaa 30 g
Kuitua 18 g
Energiaa kJ 2313
Energiaa kcal 553

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lohko, kuori ja kuutioi lanttu. Kuumenna rasva padassa. Lisää lanttukuutiot ja kääntele niitä kuumassa padassa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää mausteet ja hauduta lanttuja vielä kannen alla noin 10 minuuttia eli kunnes ne ovat napakan kypsiä. Tarjoa esimerkiksi porsaanfileen lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lanttu
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5