Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruokaisa lohisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(300 g) savukirjolohifileetä
3 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
(200 g) kirsikkatomaatteja
1 kpl
Ruukku rucolaa
2 - 3 rkl
Valmista salaattikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele lohipala. Viipaloi (kuoritut) perunat. Kuori ja viipaloi sipuli. Halkaise tomaatit. Revi rucolasalaatti tarjoiluvadille. Asettele päälle perunat, sipulit, tomaatit ja lohipalat. Valuta päälle kastike.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.