Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruokaisa kananmunasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Keitettyä kananmunaa
2 kpl
Keitettyä perunaa
1/2 kpl
Punasipulia
2 kpl
Porkkanaa
1 dl
Oliiveja
1 kpl
Ruukku tai kerä vihreää salaattia
150 - 200 g
Ruodotonta savukalaa

Kastike

1/2 dl
Öljyä
2 rkl
Sitruunanmenua
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Sokeria
2 tl
Sinappia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Käytä tähteeksi jääneitä kananmunia ja perunoita tai kypsennä ja jäähdytä ne salaattia varten.Paloittele perunat, kananmunat ja sipuli. Viipaloi kuoritusta porkkanasta ohuita paloja juustohöylällä.Valmista salaatinkastike sekoittamalla öljyyn sitruunanmehu, suola, sokeri, sinappi, mustapippuri ja hienonnettu valkosipulinkynsi.Revi vihreä salaatti tarjoiluastiaan ja nostele päälle paloitellut kananmunat, perunat ja sipulit. Koristele ohuilla porkkanaviipaleilla ja oliiveilla. Nosta päälle savukalaa ja tarjoile salaatinkastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.