Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Runeberginpiirakka

Fork and knife
15 Annosta
Fork and knife
15 Annosta
Kokeile runebergintorttuja uudessa muodossa, piirakassa!

Ainekset

200 g
Margariinia
2 1/2 dl
Sokeria
3 kpl
Kananmunaa
3 dl
Vehnäjauhoja
1 kpl
(80 g) mantelijauhetta
2 dl
Murskattuja piparkakkuja
2 tl
Leivinjauhetta
1 kpl
(200 g) kermaviiliä

Pinnalle

2 dl
Vadelmahilloa
Vaaleanpunaista sokerikuorritetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet toisessa kulhossa ja lisää taikinaan. Sekoita joukkoon kermaviili. Aseta leivinpaperi noin 25 x 30 sentin kokoiselle uunipellille. Levitä taikina vuokaan ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä. Leikkaa piirakka annospaloiksi. Nosta palan keskelle nokare hilloa. Kehystä hillo sokerikuorrutteella.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.