Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rukiiset sitruunasilakat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Silakkafileitä
1 tl
Suolaa
Valkopippuria myllystä
1 dl
Tillisilppua
1/2 kpl
Sitruunan mehu ja raastettu kuori
2 dl
Ruokakermaa

Pinnalle:

1 - 2 dl
Jauhettuja hapankorppuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lado silakkafileet työlaudalle nahkapuoli lautaa vasten. Sirota pinnalle suolaa, jauha valkopippuria ja levitä tillisilppua. Taivuta kalat takaisin kalan muotoon ja lado limittäin voideltuun, matalaan uunivuokaan. Kaada päälle sitruunamehu ja anna kalojen maustua jonkin aikaa viileässä. Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada seos kalojen päälle. Levitä pinnalle hapankorppujauhetta. Kypsennä uunissa 175-asteessa 30–40 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Riitta Pojanluoma
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.9.2007
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.