Rukiiset kinkku-juustotoastit

8.7.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rukiiset kinkku-juustotoastit

Kokoa ruistoastit jääkaappiin valmiiksi edellisenä iltana. Koululainen voi lämmittää ne mikrossa välipalaksi.

Ainekset

4 annosta
1 4 ohutta ruispalaleipää
2 3 - 4 rkl ketsuppia
3 1 suippopaprika
4 2 tomaattia
5 100 g palvikinkkua viipaleina
6 8 sulatejuustoviipaletta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 23 g 93 g
Proteiinia 12 g 49 g
Rasvaa 12 g 49 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 1 059 4235
Energiaa kcal 253 1012

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Välipalat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Irrota leipien kannet ja pohjat toisistaan. Voitele leivät ketsupilla.
  • Huuhtele kasvikset. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
  • Levitä leipien pohjalle kinkkua, tomaattia ja paprikaa. Laita sulatejuustoviipaleet päälle. Paina kansi paikoilleen. Jos et tarjoa leipiä heti, laita ne jääkaappiin.
  • Laita kaksi toastia lautaselle. Kuumenna mikrossa täydellä teholla (900 W) 30–60 sekuntia, kunnes juusto sulaa. Valmista samoin loput toastit.
Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5