Rukiinen sieni-sipulileipä

28.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rukiinen sieni-sipulileipä

Ainekset

4 annosta
1 1 rkl oliiviöljyä
2 2 punasipulia
3 100 g tuoreita herkkusieniä
4 1 rkl ruokosokeria
5 1 rkl balsamiviinietikkaa
6 4 ruisleipää
7 8 kevytmetvurstiviipaletta
8 1 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 76 g
Proteiinia 10 g 38 g
Rasvaa 12 g 49 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 942 3768
Energiaa kcal 225 900

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuumenna öljy paistinpannulla. Kuori ja viipaloi punasipuli renkaiksi. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Paista sieniä ja punasipulia öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää sokeri ja balsamiviinietikka ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Aseta metvurstiviipaleet leiville. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kuorruta uunissa 5 minuuttia. Aseta päälle lämmintä sieni-sipuliseosta.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5