Rukiinen pasta-kasvislaatikko

7.2.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rukiinen pasta-kasvislaatikko

Ainekset

6 annosta
1 300 g ruispastaa
2 1 sipuli
3 1 pieni kesäkurpitsa
4 1 paprika
5 1 rkl öljyä
6 400 g jauhelihaa
7 1 pussi juustokeittoaineksia
8 2 dl ruokakermaa
9 1 dl vettä
10 0,75 tl suolaa
11 ripaus mustapippurirouhetta
12 2 tl oreganoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 220 g
Proteiinia 19 g 115 g
Rasvaa 19 g 116 g
Kuitua 3 g 16 g
Energiaa kJ 1 680 10081
Energiaa kcal 402 2409

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvedestä. Kuori ja hienonna sipuli. Huuhtele ja kuutioi kesäkurpitsa ja paprika. Ruskista jauheliha öljyssä paistinpannulla. Lisää kasvikset ruskistuksen loppupuolella. Sekoita keskenään juustokeittoainekset, ruokakerma, vesi ja mausteet. Sekoita pasta ja liha-kasvisseos keskenään uunivuoassa. Kaada juustokastike päälle ja kypsennä uunin alatasossa noin 45 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5