Rukiinen herukkavispipuuro

22.1.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rukiinen herukkavispipuuro

Ainekset

4 annosta
1 4 dl vettä
2 1 pussi pakastemustaherukoita (200 g)
3 1,5 dl ruisjauhoja
4 0,5 dl ruokokidesokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 104 g
Proteiinia 2 g 9 g
Rasvaa 0 g 2 g
Kuitua 6 g 23 g
Energiaa kJ 520 2080
Energiaa kcal 124 497

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Marjat
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta kattilassa vesi ja lisää joukkoon herukat. Keitä muutama minuutti. Vatkaa joukkoon ruisjauhot. Nosta kattila syrjään. Vatkaa joukkoon sokeri ja nosta jäähtymään. Jäähdyttämistä voit nopeuttaa nostamalla kattilan kylmällä vedellä täytettyyn astiaan. Vatkaa kylmä puuro kuohkeaksi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: mustaherukka vispipuuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5