Ruispuolukkapuuro

25.9.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ruispuolukkapuuro

Ainekset

4 annosta
1 1 l vettä
2 2 dl puolukkasurvosta
3 5 dl ruishiutaleita
4 0,5 dl sokeria
5 0,25 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 45 g 181 g
Proteiinia 4 g 14 g
Rasvaa 1 g 5 g
Kuitua 6 g 25 g
Energiaa kJ 868 3471
Energiaa kcal 208 830

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta vesi ja lisää siihen puolukkasurvos. Sekoita joukkoon ruishiutaleet ja anna puuron kiehua miedolla lämmöllä 5–8 minuuttia. Anna hautua kannen alla hetken aikaa. Mausta puuro sokerilla ja suolalla. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä maidon kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: puolukka puuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5