Ruisleipää ja nakkiviipaleita

8.1.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ruisleipää ja nakkiviipaleita

Ainekset

4 annosta
1 4 viipaletta ruisleipää
2 6 kpl nakkeja
3 2 keitettyä kananmunaa
4 4 rkl majoneesia
5 ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 65 g
Proteiinia 11 g 45 g
Rasvaa 17 g 68 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 101 4403
Energiaa kcal 263 1052

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä kananmunat. Leikkaa nakit pituussuunnassa kolmeen osaan. Viipaloi kananmunat. Voitele leivät majoneesilla. Päällystä leipä nakki- ja kananmunaviipaleilla. Leikkaa päälle reilusti ruohosipulia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: nakki voileipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5