Ruis-viikunapuuro

25.8.2011
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ruis-viikunapuuro

Ainekset

4 annosta
1 1,5 dl silputtuja kuivattuja viikunoita
2 1 l vettä
3 2 dl ruisjauhoja (puurojauhoja)
4 ripaus suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 95 g
Proteiinia 3 g 12 g
Rasvaa 1 g 3 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 487 1949
Energiaa kcal 116 466

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta pinnoitetussa kattilassa kuivatut viikunat ja vesi. Lisää ruisjauhot vähän kerrallaan ja koko ajan vatkaten. Hauduta puuroa keskilämmöllä ja usein sekoittaen 30–45 minuuttia. Mausta suolalla. Tarjoa maidon kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: puuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5