Ruis-puolukkamuffinit

27.3.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ruis-puolukkamuffinit

Ainekset

12 kappaletta
1 2 kananmunaa
2 1 dl sokeria
3 1 dl öljyä
4 2 dl vehnäjauhoja
5 1 dl ruisleseitä tai -hiutaleita
6 1,5 tl leivinjauhetta
7 1 tl vaniljasokeria
8 2 dl puolukoita

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 189 g
Proteiinia 2 g 30 g
Rasvaa 9 g 104 g
Kuitua 1 g 14 g
Energiaa kJ 631 7572
Energiaa kcal 151 1810

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa. Lisää sokeri ja öljy. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää kananmunaseokseen. Sekoita lopuksi varovasti jäiset puolukat joukkoon. Jaa taikina muffinipellin syvennyksiin tai paperisiin muffinivuokiin. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: muffini muffinsi puolukka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5