Ruis-jauhelihapasteijat

24.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ruis-jauhelihapasteijat

Ainekset

12 kappaletta
1 1 paketti (400 g) ruisperunataikinaa
Täyte:
1 250 g nauta-sikajauhelihaa
2 1 sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 pieni punainen paprika
5 2 tl pizzamaustetta
6 100 g tacomaustettua tuorejuustoa
Voiteluun:
1 1 kananmuna

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 195 g
Proteiinia 7 g 85 g
Rasvaa 14 g 164 g
Kuitua 2 g 23 g
Energiaa kJ 904 10851
Energiaa kcal 216 2593

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista täyte. Paahda jauheliha pannulla ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise paprika, poista siemenet ja kanta ja pilko pieniksi. Lisää ne jauhelihaseokseen pizzamausteen ja tuorejuuston kanssa. Sekoita täyte tasaiseksi. Kauli sulanut pakastetaikina noin 1/2 sentin paksuiseksi levyksi. Paina levystä pyöreällä muotilla halkaisijaltaan noin 12 senttiä olevia ympyröitä. Jaa täyte tasaisesti taikinalevyjen toiseen reunaan. Taita toinen puoli täytteen päälle ja nipistä reunat sormilla yhteen. Voitele pasteijat munalla ja paista 225-astiessa uunissa 10–12 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5