Rouskuva ruispuuro

27.7.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rouskuva ruispuuro

Lisää ruispuuron sattumiksi reilusti proteiinipitoisia siemeniä ja pähkinöitä. Omega-3-rasvahappoja saat öljytilkasta.

Ainekset

2 annosta
1 2 dl ruishiutaleita
2 5 dl vettä
3 0,25 tl (1/4 tl) suolaa
4 1 dl kasvijuomaa (esim. soijajuomaa)
5 2 tl rypsiöljyä
6 1 dl siemeniä ja pähkinöitä
7 1 dl mustaherukoita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 50 g
Proteiinia 16 g 32 g
Rasvaa 30 g 61 g
Kuitua 10 g 19 g
Energiaa kJ 1 836 3671
Energiaa kcal 438 877

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna suolalla maustettu vesi. Lisää ruishiutaleet ja anna puuron hautua 3–5 minuuttia. Lisää kasvijuoma, öljy ja siemen-pähkinäseos. Soseuta mustaherukat halutessasi. Nauti puuro mustaherukkasoseen tai kokonaisten herukoiden kanssa.

Tiesitkö? Kunnon aamupala hillitsee verensokerin vaihtelua ja napostelun himoa päivällä.

Teksti:
Kuvat: Elvi Rista
© SOK
Avainsanat: elokuu 2017 puuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5