Rosolli

2.2.2005
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rosolli

Ainekset

8 annosta
1 4 - 5 keitettyä punajuurta tai etikkapunajuurta
2 3 keitettyä porkkanaa
3 3 keitettyä perunaa
4 2 - 3 maustekurkkua
5 2 pientä sipulia
6 1 - 2 hapanta omenaa
Kastike
1 2 dl kuohukermaa
2 1 tl valkoviinietikkaa
3 ripaus suolaa, sokeria ja jauhettua valkopippuria
4 etikkapunajuurien lientä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 81 g
Proteiinia 2 g 14 g
Rasvaa 9 g 71 g
Kuitua 2 g 18 g
Energiaa kJ 536 4284
Energiaa kcal 128 1024

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä kasvikset kuorineen etukäteen ja säilytä viileässä ennen kuorimista. Kuori ja leikkaa kasvikset tasakokoisiksi, pieniksi kuutioiksi. Sekoita ainekset keskenään tai asettele erikseen tarjoiluastiaan. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Mausta ja värjää etikkapunajuuren liemellä vaaleanpunaiseksi. Tarjoile kastike erikseen.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: omena peruna punajuuri
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5