Rosmariiniteeleivät

22.4.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rosmariiniteeleivät

Ainekset

16 palaa
1 100 g (1 pussi) perunasosejauhetta
2 2,3 dl täysjyvävehnäjauhoja
3 1 tl kuivattua rosmariinia
4 2 tl leivinjauhetta
5 1 dl juustoraastetta
6 1 dl juoksevaa margariinia
7 1 prk (200 g) kermaviiliä

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 183 g
Proteiinia 3 g 47 g
Rasvaa 8 g 125 g
Kuitua 2 g 27 g
Energiaa kJ 537 8594
Energiaa kcal 128 2054

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Edullinen
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Yhdistä kulhossa kaikki kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää juokseva margariini ja kermaviili. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina neljään osaan. Taputtele palat jauhotetuin käsin tasaisiksi pyörylöiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jaa kukin pyörylä taikinapyörällä tai veitsellä neljään osaan. Paista teeleivät 225-asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja kypsiä. Nauti mahdollisimman tuoreina.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5