Rooibosteessä keitetyt päärynät

16.2.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rooibosteessä keitetyt päärynät

Ainekset

4 annosta
1 4 kiinteää päärynää
2 7 dl vettä
3 1 dl sokeria
4 3 pussia rooibosteetä
Lisäksi
1 vaniljakastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 35 g 141 g
Proteiinia 0 g 2 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 7 g 27 g
Energiaa kJ 624 2495
Energiaa kcal 149 596

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: vaniljakastiketta

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori päärynät niin, että varret jäävät paikoilleen. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa, johon mahtuvat kaikki päärynät kerrallaan. Lisää mukaan teepussit. Keitä päärynöitä kannen alla miedolla lämmöllä kunnes ne ovat hieman pehmeiltä.

Siirrä kattila syrjään ja anna päärynöiden jäähtyä liemessä. Nosta päärynät annosmaljoihin. Valuta päälle hieman lientä. Tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5