Romesco

27.7.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Romesco

Ainekset

1 2 punaista paprikaa
2 0,5 dl kuorittuja manteleita
3 1 - 2 valkosipulin kynttä
4 2 tomaattia
5 1 viipale vaaleaa leipää
6 1 tl mietoa chilijauhetta
7 cayennenpippuria
8 0,25 tl suolaa
9 0,25 tl paprikajauhetta
10 0,25 tl mustapippuria
11 1 tl sokeria
12 1 - 2 rkl punaviinietikkaa
13 0,5 dl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 40 g
Proteiinia 14 g
Rasvaa 67 g
Kuitua 13 g
Energiaa kJ 3405
Energiaa kcal 814

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhdo paprikat. Poista paprikoista kanta, halkaise paprika ja poista siemenet. Paahda leipä. Hienonna tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa paloiteltu paprika, mantelit, kuoritut valkosipulit, kuutioidut tomaatit ja leipäviipale. Lisää mausteet ja viinietikka. Käytä konetta ja lisää öljyä nauhana, kunnes saat sopivan notkean tahnan. Tarkista maku. Tarjoa kasvisten tai paistetun lihan tai kalan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: paprika tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5