Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Riisisalaattia italialaiseen tapaan

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 1/2 dl
Riisiä
1 kpl
Keitetty peruna
2 kpl
Keitettyä porkkanaa
2 kpl
Lehtisellerin vartta
1 kpl
Omena
1/2 dl
Hienonnettuja hillosipuleita
1 1/2 dl
Pakasteherneitä
50 g
Purjon vihreää osaa
150 g
Keittokinkkua

Kastike:

200 g
Kevyt ranskankermaa
1/2 dl
Majoneesia
2 tl
Sitruunanamehua
2 rkl
Sinappia
Suolaa ja valkopippuria maun mukaan

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä riisi kypsäksi kasvisliemessä ja valuta se. Kuori peruna ja porkkanat ja pilko ne pieniksi kuutioiksi. Pilko pesty purjo ja keittokinkku ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kulhoon kaikki salaatin ainekset ja valmista kastike sekoittamalla kastikeainekset keskenään. Notkista kastiketta tarvittaessa tilkalla kevytkermaa. Yhdistä kastike salaatin sekaan ja anna maustua viileässä ennen tarjoamista.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.