Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Riisimurotryffelit

timer-icon15 min
Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

50 g
Margariinia
1 kpl
(90 g) vaahtokarkkeja
6 dl
Riisimuroja

Pinnalle

200 g
Tummaa suklaata

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata kattilassa margariini ja vaahtokarkit. Nosta kattila syrjään liedeltä ja sekoita joukkoon riisimurot. Anna jäähtyä ihan hetkisen, kunnes pystyt käsittelemään massaa.Nosta ruokalusikallinen massaa ja pyörittele käsien välissä pieniä pallosia. Tee kaikki pallot valmiiksi.Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Pistä grillitikku tai pikkuhaarukka palloon ja pyörittele sulassa suklaassa. Valuta ylimääräinen suklaa suklaakupin päällä ja nosta palloset jähmettymään ritilälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.