Riisi-parsasalaatti

23.4.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Riisi-parsasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 ruukku salaattia
2 2 dl kypsentämätöntä riisiä
3 1 prk (205g/330g) vaaleaa parsaa
4 3 tomaattia
5 170 g pekonia
Kastike:
1 1 rkl sitruunamehua
2 2 rkl öljyä
3 pippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 151 g
Proteiinia 10 g 40 g
Rasvaa 23 g 93 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 1 673 6691
Energiaa kcal 400 1599

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä. Paloittele pekoni ja paista se rapeaksi. Jäähdytä riisi ja pekoni. Pese ja paloittele tomaatti. Valuta parsa ja paloittele. Sekoita öljystä, sitruunanmehusta ja pippurista kastike salaatille. Pese, valuta ja paloittele vihreä salaatti. Kokoa salaatti tarjoiluvadille. Valuta kastike pinnalle ja tarjoile.Ruokalehti 0505

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5