Riisi-kalakeitto

29.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Riisi-kalakeitto

Ainekset

4 annosta
1 0,5 purjoa
2 2 porkkanaa
3 1,2 l vettäja 2 kalaliemikuutiota
4 0,5 rkl kokonaisia viherpippureita
5 2 valkosipulinkynttä
6 400 g valmiita kalasuikaleita
7 1,5 dl pikariisiä
8 0,5 rkl kuivattua tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 118 g
Proteiinia 23 g 92 g
Rasvaa 7 g 28 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 150 4601
Energiaa kcal 275 1100

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Keitot, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja paloittele purjo. Kuori ja suikaloi porkkana. Kuumenna vesi kattilassa ja lisää liemikuutiot sekä pippurit. Kun keitto kiehuu, lisää joukkoon purjo, valkosipulinkynnet, porkkana, kalasuikaleet, riisit ja tilli. Keitä 10 minuuttia. Tarjoile leivän kanssa.Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.

Teksti:
Kuvat: Timo Vijakainen
© SOK
Avainsanat: kala kalakeitto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5