Rieskarullat briejuustolla

15.5.2009
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rieskarullat briejuustolla

Ainekset

5 annosta
1 8 pientä rieskaa
2 100 g maustamatonta tuorejuustoa
3 1 tl dijonsinappia
4 2 rkl silputtua ruohosipulia
5 8 viipaletta savukinkkua tai -kalkkunaa
6 100 g briejuustoa
7 0,5 hapahkoa omenaa
8 salaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 68 g
Proteiinia 15 g 74 g
Rasvaa 10 g 48 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 838 4192
Energiaa kcal 200 1002

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa omena kahdeksaksi lohkoksi. Notkista tuorejuusto ja mausta se sinapilla ja ruohosipulilla. Sivele rieskoille tuorejuustoa. Pane jokaiselle rieskalle kinkku- tai kalkkunaviipale sekä brie- ja omenanlohko ja salaatinlehti. Kääräise rieska rullalle ja kiedo ympärille lautasliina tai pala narua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kinkku rieska
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5