Rieskapizzat

28.8.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rieskapizzat

Ainekset

2 kappaletta
1 1 paketti (2 kpl) Lapin perunarieskaa
2 1 dl pastakastiketta
3 125 g kirsikkatomaatteja
4 100 g tuoreita herkkusieniä
5 0,5 sipulia
6 10 viipaletta (kevyt) meetvurstia
7 1 dl oliivirenkaita
8 1 tl kuivattua basilikaa
9 1,5 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 52 g 105 g
Proteiinia 28 g 57 g
Rasvaa 20 g 40 g
Kuitua 6 g 12 g
Energiaa kJ 2 136 4272
Energiaa kcal 510 1021

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara, Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225-asteeseen. Aseta rieskat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä pastakastike rieskoille. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja viipaloi sipuli renkaiksi. Valuta oliivit vedestä. Aseta täytteet rieskoille haluamassasi järjestyksessä, ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä noin 8 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5