Rieskapitsat

25.9.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rieskapitsat

Ainekset

8 annosta
1 1 paketti (260 g) pieniä ohrarieskoja
2 1 prk (370 g) tomaattimurskaa
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 ripaus sokeria
6 50 g ohuita salamiviipaleita
7 1 punainen paprika
8 1 tl pitsamaustetta
9 2 dl emmentaljuustoraastetta
Pinnalle
1 rucolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 33 g
Proteiinia 6 g 45 g
Rasvaa 6 g 49 g
Kuitua 2 g 14 g
Energiaa kJ 397 3178
Energiaa kcal 95 759

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Edullinen
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta neste tomaattimurskasta siivilässä noin 15 minuuttia. Kaada tomaattimurska kulhoon ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Levitä rieskat leivinpaperoidulle uunipellille.Jaa pinnoille tomaattimurska. Levitä päälle salamiviipaleita ja ohueksi suikaloitua paprikaa. Ripottele päälle pizzamauste ja juustoraaste.Paista 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Nostele päälle tuoreita rucolan lehtiä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5