Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Retiisitsatsiki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Käytä vaihteeksi retiisejä tsatsiki-kastikkeeseen. Tsatsiki sopii sekä kalan että lihan kumppaniksi.

Ainekset

1 kpl
Nippu retiisejä
1 kpl
Mauste- tai suolakurkku
2 dl
Maustamatonta jogurttia
1 tl
Hunajaa
1 kpl
Pieni valkosipulinkynsi
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Silputtua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuutioi retiisit ja kurkku. Sekoita mausteet ja hienonnettu valkosipulinkynsi jogurttiin, lisää retiisi- ja kurkkukuutiot. Silppua pinnalle ruohosipulia. Anna maustua hetki.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

26

109

4,3 g

4,3 g

0,3 g

1,5 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pieni valkosipulinkynsi,

0,5 tl Suolaa,

2 rkl Silputtua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli