Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rémouladekastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

Majoneesi:

2 kpl
Kananmunankeltuaista
1 rkl
Voimakasta sinappia
1 rkl
Valkoviinietikkaa
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 1/2 dl
Rypsiöljyä (ei kylmäpuristettua)

Mausteeksi

2 rkl
Hienoksi silputtuja maustekurkkuja
2 rkl
Silputtuja kapriksia
1/2 tl
Kuivattua rakuunaa
2 rkl
Hienoksi silputtua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista majoneesi. Mittaa kulhoon kananmunankeltuaiset, sinappi, valkoviinietikka ja ripaus suolaa ja pippuria. Sekoita pallovatkaimella tasaiseksi. Lisää öljyä ensin vain muutamia tippoja kerrallaan ja koko ajan vatkaten, kunnes kastike alkaa saostua. Lisää loput öljystä ohuena nauhana ja koko ajan voimakkaasti vatkaten.Lisää majoneesiin makuaineet. Tarjoa rémouladekastike grillatun lihan kanssa.Vinkki! Jos öljy lisätään liian nopeasti, majoneesi voi juoksettua. Jos näin käy, lisää majoneesiin yksi ruokalusikallinen lämmintä vettä ja sekoita. Jos koko annos juoksettuu, vatkaa toisessa kulhossa yksi keltuainen ja lisää se vähän kerrallaan ja koko ajan vatkaten majoneesiin.Majoneesin voi valmistaa myös sähkövatkaimella.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 18.7.2011
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.