Raviolisalaatti ja rucolakastike

13.3.2018
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Raviolisalaatti ja rucolakastike

Vihreyttä pursuava nopea salaatti on kätevä lounas, maukas lisuke ja helppo buffetsalaatti.

Ainekset

4 annosta
1 2 pakettia (à 100 g) aurinkokuivattuja tomaatteja ja juustokuutioita (Apetina Snack)
2 1,5 l vettä
3 0,5 tl suolaa
4 1 pussi (200 g) broccolineja
5 1 paketti (250 g) ravioleja
6 1 punasipuli
7 1 rasia (100 g) rucolaa
8 1 rasia (100 g) babypinaattia
Rucolakastike
1 1,5 dl juuston mausteöljyä
2 1 dl rucolaa
3 0,5 sitruunan mehu
4 1 rkl raastettua sitruunan kuorta
5 0,25 tl (¼ tl) suolaa
6 0,25 tl (¼ tl) sokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 19 g 77 g
Proteiinia 8 g 34 g
Rasvaa 4 g 17 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 634 2534
Energiaa kcal 152 606

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: (à 100 g) aurinkokuivattuja tomaatteja ja juustokuutioita (Apetina Snack)

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Lounas
Ruokatyypit Salaatit, Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  1. Valuta juustokuutiot kulhon päällä ja ota öljy talteen kastiketta varten.
  2. Kuumenna vesi, mausta suolalla. Keitä broccolineja 5 minuuttia. Nosta ne kattilasta siivilään. Huuhtele kylmällä vedellä. Laita raviolit kattilaan broccolinien keitinveteen. Keitä 3 minuuttia. Siivilöi ja huuhtele kylmällä vedellä.
  3. Kuori ja suikaloi sipuli. Huuhtele rucola ja pinaatti. Ota 1 dl rucolaa sivuun kastiketta varten. Yhdistä salaatin ainekset kulhossa tai laakeassa tarjoiluastiassa.
  4. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset sauvasekoittimen kulhossa tai tehosekoittimessa ja soseuta tasaiseksi kastikkeeksi.
Teksti:
Kuvat: Anna Huovinen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5