Rapuinen alkusalaatti

29.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rapuinen alkusalaatti

Ainekset

1 3 keitettyä perunaa
2 1 dl hillosipuleita
3 muutama retiisi
4 pala tuoretta kurkkua
5 muutama salaatinlehti
6 ruohosipuli- tai tillisilppua
7 200 g kuorittuja katkarapuja
Kastike:
1 4 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
2 0,5 sitruunan mehu
3 0,5 tl sitruunapippuria
4 ripaus suolaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 36 g
Proteiinia 34 g
Rasvaa 57 g
Kuitua 4 g
Energiaa kJ 3307
Energiaa kcal 790

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Piknik, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja kuutioi perunat. Sekoita kastike ja kaada isoon kulhoon perunoiden päälle. Mausta 15-30 minuuttia.Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan, jos ne ovat pakastettuja.Lisää perunoiden joukkoon hillosipulit ja huuhdotut, viipaloidut retiisit sekä kurkku. Sekoita ja mausta vielä hetki.Silppua joukkoon lopuksi ruohosipulia. Lisää katkaravut. Sekoita.Nosta annoslaseihin salaatinlehdet ja jaa salaatti niiden päälle. Koristele ja tarjoa kylmänä.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5