Rapu-parsapintxot

27.3.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rapu-parsapintxot

Grilli (tai pannu) kuumaksi ja pintxos-bileet käyntiin! Kevään kunniaksi rapupintxoihin pujotetaan tuoretta parsaa ja raikasta sitruunaa.

Ainekset

25 kappaletta
1 200 g jättikatkaravunpyrstöjä (pakaste)
2 5 - 6 vihreää parsaa
3 1 sitruuna
4 2 - 3 rkl oliiviöljyä
5 sormisuolaa
6 rouhittua mustapippuria
7 cocktailtikkuja

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 5 g
Proteiinia 1 g 35 g
Rasvaa 2 g 44 g
Kuitua 0 g 8 g
Energiaa kJ 94 2350
Energiaa kcal 22 562

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset
Makuja maailmalta Espanjalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata ja kuivaa ravunpyrstöt. Huuhtele parsat ja poista puumaiset tyvet. Leikkaa parsat 2–3 cm:n paloiksi. Keitä paloja pari minuuttia suolatussa vedessä, jäähdytä kylmällä vedellä ja kuivaa.

Pese sitruuna ja leikkaa 2 cm:n viipaleiksi. Pujota cocktailtikkuihin ravunpyrstö, parsapala ja sitruunaviipale.

Grillaa pintxot nopeasti grillissä tai kuumalla pannulla tilkassa öljyä, noin minuutti molemmilta puolilta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Teksti:
Kuvat: Mikko Hannula
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5