Rapeat parmesaanikasvikset

25.10.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rapeat parmesaanikasvikset

Pannulla pyöräytetyt ja parmesaanilla maustetut kesäkurpitsat ja kukkakaalit toimivat monen ruoan lisäkkeenä.

Ainekset

4 annosta
1 1 kesäkurpitsa
2 0,5 pientä kukkakaalia
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 1 rkl oliiviöljyä
6 3 rkl parmesaaniraastetta
7 1 tl rakuunaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 15 g
Proteiinia 4 g 14 g
Rasvaa 6 g 25 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 365 1460
Energiaa kcal 87 349

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise kesäkurpitsa pituussuunnassa ja kaavi lusikalla pois pehmeää sisusta. Huuhtele ja lohko kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.

Nosta kesäkurpitsat kuivalle, kuumalle teflonpannulle ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Paahda kunnes viipaleet saavat hieman väriä ja nestettä haihtuu.

Lisää pannulle öljy ja kukkakaalit. Kääntele hetken aikaa, jotta kukkakaalit saavat hieman väriä.

Siirrä pannu syrjään ja lisää joukkoon parmesaaniraaste ja rakuuna. Kääntele ainekset sekaisin ja tarjoile heti.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5