Rapeat kananugetit

10.9.2018
13 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Rapeat kananugetit

Broilerin fileepihveistä paistuu mahtavan rapeita nugetteja, kun pyöräytät ne maissihiutaleissa. Sekoita lisukkeeksi helppo dippi.

Ainekset

4 annosta
1 500 g broilerin fileepihvejä
2 1 tl suolaa
3 6 dl maissihiutaleita
4 1 kananmuna
Lisäksi
1 kasviksia
2 dippikastike

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 63 g
Proteiinia 32 g 128 g
Rasvaa 4 g 14 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 939 3756
Energiaa kcal 224 898

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: kasviksia, dippikastike

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa broilerin fileepihvit 5–6 palaan. Ripottele niille suola.
  • Mittaa maissihiutaleet kulhoon ja murskaa ne perunasurvimella.
  • Riko kananmuna lautaselle ja vatkaa rakenne rikki haarukalla. Pyörittele broileripalat kananmunassa ja sen jälkeen maissihiutalemuruissa. Laita palat leivinpaperille pellille.
  • Kypsennä nugetteja uunissa 20 minuuttia. Tarjoa kasvisten ja dippikastikkeen kera.

Dippaa!

  • Kermaviili-ketsuppi

Sekoita kermaviiliin ketsuppia ja ripaus rouhittua mustapippuria.

  • Chili-mango

Mausta mangosose makealla chilikastikkeella.

  • Kaura-sipuli

Notkista maustamaton kauralevite kaurajuomalla, lisää sipuli- tai mantelirouhetta ja ripaus suolaa.

Video

Teksti:
Kuvat: Amanda Aho
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5