Raparperisangria

24.4.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Raparperisangria

Kesän ensimmäisten lämpimien päivien ilo on kuohuviinillä virkistetty hedelmäinen sangria, jonka voi tarjota alkumaljana tai nostaa boolimaljassa juhlapöytään.

Ainekset

10 annosta
1 2 raparperinvartta
2 1 dl vettä
3 0,75 dl (3/4 dl) sokeria
4 2 appelsiinia
5 250 g mansikoita
6 1 l kivennäisvettä
7 1 pullo (750 ml) kuohuviiniä
8 jääpaloja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 199 g
Proteiinia 1 g 6 g
Rasvaa 0 g 2 g
Kuitua 2 g 17 g
Energiaa kJ 455 4546
Energiaa kcal 109 1086

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Brunssi
Ruokatyypit Juomat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuutioi raparperit. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa. Lisää raparperit liemeen ja siirrä kattila sivuun. Anna jäähtyä 30 minuuttia.

Purista yhden appelsiinin mehu kannuun tai boolimaljaan. Pese toinen appelsiini huolellisesti ja viipaloi se kuorineen. Viipaloi mansikat. (Jos käytät pakastemansikoita, lisää ne booliin jäisinä.) Kaada raparperit liemineen, kivennäisvesi ja viini booliin. Lisää hedelmät ja jääpalat ja tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Piia Arnould
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5