Raparperipannari

17.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Raparperipannari

Ainekset

6 annosta
1 4 kpl kananmunaa
2 5 dl maitoa
3 2 dl vehnäjauhoja
4 0,5 tl suolaa
5 1 dl fariinisokeria
6 1 tl vaniljasokeria
7 1 rkl öljyä
Lisäksi
1 0,5 l raparperin varsia pilkottuna
2 8 dl vettä
3 0,5 dl fariinisokeria
4 1 sitruunan mehu

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 43 g 260 g
Proteiinia 10 g 58 g
Rasvaa 8 g 45 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 192 7150
Energiaa kcal 285 1709

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita keskenään pannukakun ainekset. Pane kattilaan raparperipalat, vesi, fariinisokeri ja sitruunanmehu ja keitä kunnes raparperit ovat pehmenneet. Valuta pois ylimääräinen neste ja lisää raparperit sitten pannukakkutaikinan sekaan. Vuoraa reunallinen uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 225 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes kakku on kypsää. Tarjoa lisänä esimerkiksi vaniljakermavaahtoa tai jäätelöä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pannukakku raparperi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5