Raparperijäätelö

17.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Raparperijäätelö

Ainekset

6 annosta
1 1 l vaniljajäätelöä
Kiisseli
1 3 dl raparperikuutioita
2 2 dl vettä
3 0,5 dl sokeria
Suurus
1 2 rkl perunajauhoja
2 1 rkl vettä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 154 g
Proteiinia 4 g 21 g
Rasvaa 10 g 60 g
Kuitua 0 g 3 g
Energiaa kJ 874 5247
Energiaa kcal 209 1254

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista kiisseli. Keitä raparperit pehmeiksi sokerivedessä, noin 15 min. Sekoita perunajauhot pieneen vesitilkkaan ja suurusta kiisseli. Jäähdytä ja sekoita pehmeän jäätelön joukkoon. Pakasta raparperijäätelö ja tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5