Raparperihilloke

19.5.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Raparperihilloke

Ainekset

4 annosta
1 1 l (n. 600 g) raparperinpaloja
2 1,5 dl sokeria
3 2 rkl perunajauhoja
4 1 tl kardemummaa
Tarjoiluun:
1 vaniljajäätelöä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 44 g 176 g
Proteiinia 1 g 4 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 802 3208
Energiaa kcal 192 767

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhdo raparperit ja kuori tarvittaessa karkeimmat pinnat. Paloittele raparperi. Sekoita perunajauhot, sokeri ja kardemumma kulhossa raparperipalojen joukkoon. Kaada seos piirasvuokaan ja kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä vähän aikaa ja tarjoile jäätelönpalojen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: raparperi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5