Ranskalainen broilerivuoka

25.1.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ranskalainen broilerivuoka

Ainekset

4 annosta
1 4 broilerin fileepihviä
2 2 rkl oliiviöljyä
3 1 sipuli
4 2 valkosipulinkynttä
5 1 porkkana
6 2 lehtisellerinvartta
7 3 tuoretta tomaattia
8 0,5 pussia (0,25 g) sahramia
9 5 dl kanalientä
10 1 appelsiinin kuori ja puristettu mehu
11 1 tl suolaa
12 0,25 tl cayennenpippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 85 g
Proteiinia 31 g 124 g
Rasvaa 10 g 42 g
Kuitua 12 g 47 g
Energiaa kJ 1 282 5129
Energiaa kcal 306 1226

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kypsennä broilerifileet öljyssä. Nosta fileet lämmitettyyn uunivuokaan ja peitä foliolla. Kuullota pannulla hienonnetut sipulit, porkkana- ja selleriviipaleet sekä tomaattikuutiot. Lisää sahrami ja kääntele hetken aikaa. Kaada päälle kanaliemi ja appelsiinin raastettu kuori sekä mehu. Keitä noin 5 minuuttia.Lisää pannulle broilerifileet sekä mausteet. Anna kiehua muutama minuutti. Tarjoile ranskalaisittain vaalean leivän tai riisin ja salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5