Raikas tillilohi

25.9.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Raikas tillilohi

Ainekset

4 annosta
1 1 (noin 700 g) kirjolohifilee
2 0,5 tl suolaa
3 0,25 tl rouhittua valkopippuria
Tillitahna
1 3 rkl manteleita
2 1 ruukku tilliä
3 2 rkl parmesaaniraastetta
4 0,5 limetin kuori
5 1 rkl limetinmehua
6 2 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 2 g
Proteiinia 36 g 143 g
Rasvaa 36 g 144 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 957 7829
Energiaa kcal 468 1871

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa lohifilee nahkoineen neljäksi annospalaksi. Nosta palat öljyttyyn uunivuokaan nahkat alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla.Hienonna mantelit tehosekoittimessa. Lisää tillinoksat, limetin raastettu kuori, puristettu mehu, juustoraaste ja öljy. Aja tasaiseksi tahnaksi.Levitä tillitahna kalapalojen päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5