Raikas päärynä-rypälesalaatti

15.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Raikas päärynä-rypälesalaatti

Hedelmäinen salaatti maistuu raikkaana alkupalana tai vaikkapa iltapalan osana. Sekoita päärynää, rypäleitä ja makusi mukaista salaattia, mausta oliiviöljykastikkeella.

Ainekset

4 annosta
1 1 päärynä
2 200 g tummia rypäleitä
3 100 g salaattisekoitusta tai salaattia
Kastike:
1 2 rkl oliiviöljyä
2 1 rkl sitruunamehua
3 suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 46 g
Proteiinia 1 g 3 g
Rasvaa 7 g 28 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 477 1909
Energiaa kcal 114 456

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja leikkaa päärynä ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet kahtia. Annostele salaattisekoitus tarjoilulautasille ja asettele päälle päärynät ja rypäleet. Sekoita kastikkeen ainekset ja pirskota salaatin päälle ennen tarjoamista.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: päärynä viinirypäle
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5