Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raikas päärynä-rypälesalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Hedelmäinen salaatti maistuu raikkaana alkupalana tai vaikkapa iltapalan osana. Sekoita päärynää, rypäleitä ja makusi mukaista salaattia, mausta oliiviöljykastikkeella.

Ainekset

1 kpl
Päärynä
200 g
Tummia rypäleitä
100 g
Salaattisekoitusta tai salaattia

Kastike:

2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja leikkaa päärynä ohuiksi viipaleiksi. Pese ja halkaise rypäleet kahtia. Annostele salaattisekoitus tarjoilulautasille ja asettele päälle päärynät ja rypäleet. Sekoita kastikkeen ainekset ja pirskota salaatin päälle ennen tarjoamista.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.